Bolderman excursiereizen

U heeft een vakantie geboekt via Bolderman excursiereizen en stapt op in Zeeland? Wilt u graag uitgerust aan uw vakantie beginnen, waarbij u niet heel vroeg in de ochtend een bus hoeft te halen? Boek een kamer bij Bed & Breakfast Herberg d’n Brouwer in Zeeland.

Bed & Breakfast Herberg d’n Brouwer

Neem een kijkje bij Herberg d’n Brouwer in Zeeland (Noord-Brabant). Dit prachtige pand biedt de mogelijkheid om er te eten, drinken en te slapen. Gelegen op ongeveer 1,5 kilometer van de overstapplaats van Bolderman excursiereizen (Het Witte Huis), is dit de perfecte gelegenheid om uw vakantie een dag eerder te laten beginnen.

Herberg d’n Brouwer biedt drie Bed & Breakfast kamers aan met een erg warme en sfeervolle ambiance. Geniet van een heerlijk diner in de brasserie of een afzakkertje in het bijbehorende cafe.

Gratis transfer

De volgende ochtend zal er een uitgebreid ontbijt voor u klaar staan en op verzoek kunt u gratis weg gebracht worden naar Het Witte Huis. Dit scheelt u erg veel reistijd in de vroege ochtend.

Gratis parkeren

Uiteraard kunt u uw auto op een parkeerplaats voor de Herberg gratis laten staan tijdens de vakantie. Ook bij terugkomst zal de gastvrije eigenaresse u, wederom op verzoek, op komen halen.

herberg-dn-brouwer-slapen

Wilt u graag gebruik maken van een of meerdere kamers? Kijk dan hier voor de beschikbaarheid.

Bolderman overstappunt Zeeland

Graag een reis maken in of door Europa waarbij voor u alles tot in de puntjes geregeld is? Dan bent u bij Bolderman Excursiereizen aan het juiste adres.
Bolderman organiseert onder andere volledig verzorgde busreizen, stedentrips, cruises en gecombineerde vlieg-busreizen.
Met meer dan 50 opstapplaatsen verspreidt over heel Nederland, is er voor elke reiziger het gemak om dicht bij huis op te stappen.

Overstaplocatie Het Witte Huis in Zeeland

Vanuit de verschillende opstapplaatsen wordt u gebracht naar de overstaplocatie bij restaurant Het Witte Huis in Zeeland (Noord-Brabant). Deze reeds gemoderniseerde en overdekte overstapterminal zorgt ervoor dat u altijd droog kunt overstappen. Geïnteresseerd? Neem dan eens een kijkje op www.bolderman.nl voor verdere informatie.

Restaurant

In het restaurant is het genieten van de mooie sfeer en het goede eten. De ruimte is karakteristiek en eigentijds. Aan de muur een prachtig eerbetoon aan vier recentelijk overleden muziekhelden.

In zijn gerechten werkt Frank, onze kok, met voornamelijk verse, lokale ingrediënten. Zo creëert hij bijzonder smakelijke en herkenbare gerechten.

Restaurant Herberg d'n Brouwer