Kerst 2019

Kerstdiner
Ook tijdens de feestdagen kunt u genieten in onze brasserie en culinair genieten van de feestelijke gerechten van onze keuken-brigade.
De unieke en gezellige sfeer van onze brasserie maakt het plaatje helemaal compleet. Onze gastvrouw kan u voorzien van de lekkerste wijnen, bij de door u gekozen gerechten en waar nodig kan onze bier sommelier hier nog bijspringen.

Tijdens deze dagen serveren wij geen exclusief Kerstmenu, aangezien wij per 1 december een nieuwe kaart zullen presenteren en daarbij rekening hebben gehouden met de diner-wensen van onze gasten tijdens de feestdagen, was het een onnodige luxe om een extra kaart te hanteren.

Echter zullen wij op zowel 1e als 2e kerstdag enkele gerechten buiten de kaart om serveren waarbij exclusief, feestelijk en culinair hoog in het vaandel zullen staan. Een greep uit onze vernieuwde menukaart:

  • Zalm – huidgebakken met pistache-kruidenkorst, paksoi en sinaasappelsaus
  • Surf & Turf – Argentijnse Rumpsteak met gamba’s en pepersaus
  • Dorade – huisgebakken doradefilet met dragonboter, geroosterde venkel en cherry-trostomaat
  • Oosters Duo – krokante buikspek & Eendenborstfilet met paksoi en sinaasappelsaus
  • Kaasfondue – Kruidenkaas en gruyère met diverse groente, brood en tortillachip
  • Grootmoeders stoofpotje – Boeuf Bourguignon met pastinaakpuree en stoofpeer

Wil je meer informatie, mogelijke opties bespreken of reserveren? Neem dan contact op via 0486-450886 of via info@herbergdenbrouwer.nl

Kerstcatering
Vier je kerst liever thuis, of op locatie, maar wil je wel genieten van onze culinaire hoogstandjes en het gemak van het volledig uit handen geven? Dan kunnen wij je daar ook in tegemoet komen. Hieronder vind je 2 verschillende catering opties, die wij kunnen verzorgen tijdens de feestdagen.
Aangezien het voor de keuken een drukke periode is, vragen wij je om minimaal 48u voor aanvang te bestellen. Te bestellen vanaf 15 personen (indien gewenst kan het vanaf 10 personen, tegen een meerprijs). Wij zullen het eten warm aanleveren. Wil je meer informatie, mogelijke opties bespreken of reserveren? Neem dan contact op via 0486-450886 of via info@herbergdenbrouwer.nl

Classic . 17 p.p.

  • Grootmoeders rundvleessalade
  • Brood met kruidenboter en aioli
  • Aardappelpartjes rozemarijn-zeezout
  • Beenham of rollade op geroosterde wintergroente met honing-tijmsaus
  • Varkenshaas met spek in champignonroomsaus
  • Hollandse rauwkostsalade

Luxe . 22 p.p.

  • Grootmoeders rundvleessalade
  • Brood met kruidenboter, aioli en truffeldip
  • Carpaccio truffel, met pijnboompittenmix, Reypenaer kaas en rucola
  • Aardappelpartjes rozemarijn-zeezout
  • Beenham of rollade op geroosterde wintergroente met honing-tijmsaus
  • Zalm teriyaki met oosterse groente
  • Kipfilet Caprese, omwikkeld met spek
  • Hollandse rauwkostsalade

Cateringdesserts
De dessert worden in klein formaat gemaakt. Prijzen zijn per stuk. Wij adviseren 2 desserts per persoon te bestellen.

  • Tony Chocolony chocolademousse 2,90
    Chocolademousse van Tony Chocolony | roodfruit
  • Citroen Trifle 2,90
    Citroenmousse | pistachenoten | merengue (|indien gewenst maken we hem graag ook met Limoncello)
  • Fruitsalade €2,20
    Diverse soorten fruit met slagroom | als schaal geserveerd
  • Wintertiramisu €2,80
    Kaneel mascarpone | speculaas | framboos | chocola | espresso
  • Panna Cotta €2,80
    Bastogne panna cotta | stoofpeer
  • Cheesecake €2,60
    aardbeiensaus | rood fruit

Lekker voor bij de koffie (prijs per persoon: €2,90)
Tevens verzorgen we ook lekkernijen voor bij de koffie, denk hierbij aan huisgemaakte boterkoek, fudge, cheesecake en brownie. Deze serveren we in kleine porties, zoals je alles kan proeven.

Indien gewenst kunnen we ook een ijstaart voor u maken
Vanaf 10 personen. Smaak is in overleg te bepalen. Prijs nader te bepalen.