Tour d’Hop & Hap

Fiets- en bierliefhebbers opgelet!
Herberg D’n Brouwer in Zeeland, Cravt Brouwlokaal in Uden en De Brabantse Hoeve in Volkel presenteren gezamenlijk een nieuw en uniek concept: de Tour d’Hop & Hap. Een fietsroute voor bierliefhebbers langs de mooiste plekjes in de omgeving.

Deelnemers aan de Tour d’Hop & Hap hebben de keuze uit twee verschillende routes die beiden langs de drie speciaalbiercafés in de regio komen. Men kan daarbij kiezen voor de ‘Fietsliefhebbersroute’ van 35 à 40 kilometer of de kortere ‘Bierliefhebbersroute’ van circa 16 kilometer. Beide routes leiden je langs prachtige plekjes in de omgeving van Uden, Zeeland en Volkel.

Pauze?
Drie vastgestelde tussenstops zijn uiteraard Cravt Brouwlokaal (Markt 28 in Uden), Herberg D’n Brouwer (Kerkstraat 62a in Zeeland) en De Brabantse Hoeve (Zeelandsedijk 29 in Volkel). Bij elk van deze cafés krijgt de deelnemer een speciaalbier van de tap en een bijpassend hapje voorgeschoteld.

Van mei tot en met september
Meedoen? €29,50 p.p., dit kan alleen in de maanden mei tot en met september. Inschrijven én starten kan bij elk cafés. Daar krijg je als deelnemer naast een fietsroutekaart en stempelkaart ook een fraaie Hop & Hap-tourbril mee. Bij het voltooien van de fietsroute hebben deelnemers bovendien recht op de unieke ‘I did it’-sticker en krijgen zij een  exclusief voor de gelegenheid gebrouwen speciaalbier mee naar huis: Hop & Hap Special Blond.

Starten voor de Tour d’Hap & Hop kan iedere weekenddag, tijd in overleg!

Highlights Tour d’Hop & Hap:
Starten en inschrijven bij De Brabantse Hoeve, Cravt Brouwlokaal of Herberg D’n Brouwer. Uiteraard kan je ook vooraf reserveren.

Inbegrepen:
–  3x een speciaalbier & een bijpassend hapje te eten
–  Prijs per persoon €29,50
–  Fietsroutekaart
–  Hop & Hap-tourbril
–  Hop & Hap ‘I did it’-sticker