Fiets- en bierliefhebbers opgelet! Herberg D’n Brouwer in Zeeland, Cravt Brouwlokaal in Uden en De Brabantse Hoeve in Volkel presenteren gezamenlijk een nieuw en uniek concept: de Tour d’Hop & Hap. Een fietsroute voor bierliefhebbers langs de mooiste plekjes in de omgeving.

Deelnemers aan de Tour d’Hop & Hap hebben de keuze uit twee verschillende routes die beiden langs de drie speciaalbiercafés in de regio voeren. Men kan daarbij kiezen voor de ‘Fietsliefhebbersroute’ van 35 à 40 kilometer of de kortere ‘Bierliefhebbersroute’ van circa 16 kilometer. Beide routes leiden je langs prachtige plekjes in de omgeving van Uden, Zeeland en Volkel.

Drie tussenstops
Drie vastgestelde tussenstops zijn uiteraard Cravt Brouwlokaal op de Markt 28 in Uden, Herberg D’n Brouwer aan de Kerkstraat 62a in Zeeland en De Brabantse Hoeve aan de Zeelandsedijk 29 in Volkel. Bij elk van deze speciaalbiercafés krijgt de deelnemer een speciaalbier van de tap en een royaal hapje voorgeschoteld.

Van mei tot en met september
Deelnemen aan de Tour d’Hop&Hap kost 29,50 euro en is mogelijk in de maanden mei tot en met september. Inschrijven en starten kan vanaf één van de cafés. Daar krijg je als deelnemer naast een fietsroutekaart en stempelkaart ook een fraaie Hop & Hap-tourbril mee. Bij het voltooien van de fietsroute hebben deelnemers bovendien recht op de unieke ‘I did it’-sticker en krijgen zij een  exclusief voor de gelegenheid gebrouwen speciaalbier mee naar huis: Hop & Hap Special Blond.

Starten voor de Tour d’Hap & Hop kan iedere vrijdag, zaterdag en zondag tussen 13 en 14 uur.
————————————————————————————————-

Tour d’Hop & Hap in het kort
– Starten en inschrijven bij De Brabantse Hoeve, Cravt Brouwlokaal of Herberg D’n Brouwer; iedere vrijdag, zaterdag en zondag tussen 13 en 14 uur.

Inbegrepen:
– 3x een speciaalbier & een bijzonder hapje te eten;
– Fraaie fietsroutekaart;
– Bijzonder Hop & Hap-speciaalbier voor thuis;
– Hop & Hap-tourbril.
– Hop & Hap ‘I did it’-sticker.