d’n Brouwer High Tea €19,50 p.p.

High Tea in Nederland is de overgewaaide versie van ‘Afternoon Tea’ uit Engeland. Zo rond 1800 was het gebruikelijk dat de avondmaaltijd pas rond 20:30 geserveerd werd. Het verhaal gaat dat Anna Maria Russell (1783 – 1857) 7e Hertogin van Bedford,  de tijd tussen de lunch en het diner te lang vond. Rond 1840 begon ze zo rond 16:00 uur een lichte maaltijd met thee te nuttigen. Al snel was ook Queen Victoria hier wel voor in en zo was een nieuwe traditie geboren.

Je kunt bij ons genieten van een overheerlijke High Tea, met een diverse selectie van belegde broodjes, hartigheden en zoetigheden.

Voor meer informatie, of om te reserveren, neem je contact op met Herberg d’n Brouwer; 0486-450886 of info@herbergdenbrouwer.nl
Aangezien een High Tea iets meer van onze koks vraagt dan een standaard lunch, vragen wij je om minimaal 1 dag van tevoren te reserveren. Je kunt uiterlijk 2 uur voor aanvang het aantal personen wijzigen.
Indien gewenst kunnen we de High Tea ook op locatie verzorgen.

Onze High Tea bestaat o.a. uit:

  • Glas verse jus d’orange
  • Onbeperkt gebruik van onze verse theesoorten van Twistea.
  • Een soepje, broodjes met luxe beleg (bijvoorbeeld: carpaccio, zalm en kroketje, pulled chicken, geitenkaas, gezond) en een mini quiche.
  • Natuurlijk ook diverse kleine gebakjes, zoetigheden, fruit, yoghurt en chocola.