Overnachten bij opstapplaats excursiereizen

U heeft een vakantie geboekt via een touroperator in excursiereizen en stapt op in Zeeland? Wilt u graag uitgerust aan uw vakantie beginnen, waarbij u niet heel vroeg in de ochtend een bus hoeft te halen? Boek een kamer bij Bed & Breakfast Herberg d’n Brouwer in Zeeland.

Bed & Breakfast Herberg d’n Brouwer

Neem een kijkje bij Herberg d’n Brouwer in Zeeland (Noord-Brabant). Dit prachtige pand biedt de mogelijkheid om er te eten, drinken en te slapen. Gelegen op ongeveer 1,5 kilometer van de overstap- en opstapplaats van excursiereizen (Het Witte Huis).  De perfecte gelegenheid om uw vakantie (excursiereis) een dag eerder te laten beginnen.

Herberg d’n Brouwer biedt drie Bed & Breakfast kamers aan met een erg warme en sfeervolle ambiance. Geniet van een heerlijk diner in de brasserie of een afzakkertje in het bijbehorende cafe.

Heerlijk ontbijt

De volgende ochtend zal er een uitgebreid ontbijt voor u klaar staan. Door een dag voorafgaand aan uw reis bij Herberg d’n Brouwer te overnachten scheelt dit u erg veel reistijd in de vroege ochtend. Zo komt u uitgerust aan bij uw touroperator en opstapplaats.

herberg-dn-brouwer-slapen

Wilt u graag gebruik maken van een of meerdere kamers? Kijk dan hier voor de beschikbaarheid.

Overstappunt excursiereizen Zeeland (Brabant)

Graag een reis maken in of door Europa waarbij voor u alles tot in de puntjes geregeld is? Dan maakt u gebruik van de bekende touroperators, zoals Bolderman, De Jong Intra of bijvoorbeeld Pelikaan reizen.
Deze touroperators organiseren onder andere volledig verzorgde busreizen, stedentrips, cruises en gecombineerde vlieg-busreizen.
Met meer dan 50 opstapplaatsen verspreidt over heel Nederland, is er voor elke reiziger het gemak om dicht bij huis op te stappen. In het mooie Zeeland is ook een overstapplaats dan wel opstapplaats met mogelijkheid tot overnachting in onze herberg.

Overstaplocatie Het Witte Huis in Zeeland

Vanuit de verschillende opstapplaatsen wordt u gebracht naar de overstaplocatie bij restaurant Het Witte Huis in Zeeland (Noord-Brabant). Deze reeds gemoderniseerde en overdekte overstapterminal zorgt ervoor dat u altijd droog kunt overstappen.

Restaurant

In het restaurant is het genieten van de mooie sfeer en het goede eten. De ruimte is karakteristiek en eigentijds. Aan de muur een prachtig eerbetoon aan vier recentelijk overleden muziekhelden.

In zijn gerechten werkt Frank, onze kok, met voornamelijk verse, lokale ingrediënten. Zo creëert hij bijzonder smakelijke en herkenbare gerechten.

Restaurant Herberg d'n Brouwer