Bierproeverij

We hebben standaard 3 type proeverijen, die op verschillende manieren een invulling kunnen krijgen. Je hebt de keuze uit 5x een heel bier per persoon, of 8x een half bier per persoon. Tevens kunnen we de proeverij uitbreiden met (foodpairing) hapjes, beter bekend als Bier & Spijs. Ik serveer het bier, vertel er een verhaal over en jullie gaan lekker proeven. 

Bier tasting!

Tijdens deze proeverij leer je de verschillen (te proeven/herkennen) tussen de diverse bierstijlen. Hoe ze tot stand komen, het brouwproces en hoe bier te proeven. Je krijgt een reisje door meerdere bierstijlen.

Tip: Als je gaat voor 8 proefglazen, ervaar je des te meer bierstijlen.
5 bieren 25.00  |  Bier & Spijs 34.00 ( 3 hapjes)
8 proefglaasjes 30.00  |  Bier & Spijs 42.00 (4 hapjes)


Koen’s Keuze

De proeverij die Koen, onze eigen biersommelier, maakt aan de hand van jullie wensen of om unieke smaakbelevingen te proeven. Deze proeverij is een stuk uitdagender en zeker geschikt voor de ervaren proever. Geniet van de mooie verhalen en interessante weetjes. 

5 bieren 30.00  |  Bier & Spijs 39.00 ( 3 hapjes)
8 proefglaasjes 35.00  |  Bier & Spijs 47.00 (4 hapjes)

In overleg kan de prijs afwijken, wanneer dit ten goede komt aan de invulling van de proeverij.


Trappisten proeverij

Hebben de trappist-bieren nog een introductie nodig? Niet voor de echte bierliefhebber. Echter zijn er naast de klassieke Trappisten kloosterbrouwerijen zoals Orval, Westmalle, Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven en Rochefort ook een aantal nieuwe trappistenkloosterbrouwerijen bijgekomen. Wij nemen je graag mee op reis naar al het moois wat Trappistenbieren je te bieden hebben.

5 bieren 28.00  |  Bier & Spijs 37.00 ( 3 hapjes)
8 proefglaasjes 33.00  |  Bier & Spijs 45.00 (4 hapjes)

herberg-denbrouwer-bierproeverij