High Wine / High Beer €34 p.p.

Een heerlijke combinatie van borrelen en dineren. Je krijgt 5 gangen en per gang krijg je een proefglaasje speciaal bier of wijn. Deze zijn met zorg samengesteld en passend bij de gerechtjes die uitgeserveerd worden. Tevens zal de gastheer/vrouw toelichting geven bij de proefglazen.  Tevens staat water op tafel, om je smaakpupillen te verfrissen.

Aangezien we graag op maat de proeverijen samenstellen, spreek ik graag eerst persoonlijk of telefonisch met de afnemer van de High Wine/Beer, zodat ik goed rekening kan houden met de wensen en type eters van de gasten. We kunnen het namelijk vrij uitdagend maken, maar tevens indien gewenst ook laagdrempelig.

De gangen kunnen bestaan uit een borrelplank met een Cava of Champagnebier. Vervolgens serveren we een soep met amuse, met bijpassend proefglaasje. Daarna krijg je 2 warme gerechtjes, en bij de laatste krijg je tevens een puntzak friet. De warme gerechtjes kunnen vrij divers zijn van een Indisch sateetje, biefstuk, pulled chicken etc. Deze gerechten kleden we uiteraard aan met of een salade die past, groente, saus etc. en passende drankjes. Aansluitend krijg je een dessertwijn of dessertbier met een dessert.