Ook dit jaar zijn er weer diverse mogelijkheden om je kerst samen met d’n Brouwer te vieren. Uiteraard kan je bij ons dineren op 1e en 2e kerstdag. Maar ook voor thuis hebben we de nodige invullingen. Zo hebben wij 3 buffetten om uit te kiezen die je kant en klaar kunt ophalen. Tot slot hebben we de altijd bekende Kerstgourmet; de beste kwaliteit vlees en groentes met sauzen. Voor vragen en/of bestellingen kunt u mailen met info@herbergdenbrouwer.nl
Op kerstavond (24 december) zijn wij gesloten.

Kerstdiner

Wij toveren ons restaurant om tot een gezellig en sfeervolle kerst-brasserie. Speciaal tijdens deze dagen hebben we een heerlijk kerstmenu, waar deels gerechten op staan die je altijd bij ons kunt eten, maar we hebben ook een paar specials toegevoegd.
Reserveer dat ene fijne plekje met kerst alvast via 0486 450886.

Kerstbuffet

Verwen jouw gasten met een uitgebreid kerstbuffet. Met de kerstdagen heerlijk thuis genieten van een ambachtelijk diner, is nog nooit zo makkelijk geweest.
Wij doen het werk, jij steelt de show.

Kerstgourmet

Wij vinden alle feestdagen bijzonder en willen er dan ook graag op alle mogelijke manieren bijzijn en bij helpen. Voor de feestdagen hebben wij een luxe gourmet pakket samengesteld, met de kwaliteit die je van ons gewend bent.